Фотографии од B2B настанот кој што се одржа на 7ми и 8ми Јуни, 2014 година, во хотел „Тивериопол“ во Струмица.

View the embedded image gallery online at:
http://inventivnost.com/gallery/b2b-gallery#sigFreeId1d3b103365